Skip links

LASSE LINDSTRÖM VINNER TITAN INDOOR TOUR 2023-24

Årets Indoor Tour är över och vi har en ny vinnare. Lars Lindström vinner efter behärskat spel på svåra Muirfield där Memorial spelas varje år. Smala och hårda fairways med mycket hinder runt greenerna var som handen i handsken för unge Lasse. Herr Lindström som spelat stabilt uppe i Åre hela vintern slutade trea i grundserien vilket gav honom fem extra slag på slopen. +2 i finalen, vilket även var den bästa scoren under finalen gav honom tillslut -3 totalt. Stort grattis!

Lasse vinner därmed en hel resa till Portugal där han som vanligt kommer att bära lag Syds blåa färger.

När dom flesta i toppen redan hade spelat finalrundan och minst sagt misslyckats rejält (bortsett från Lasse då) så var det 17 förväntansfulla unga män som gjorde upp idag. Vi visste vad som krävdes för att slå Lasse men det var ingen som var nära. Rickard Kapell såg länge ut att knipa andraplatsen och en halv resa men föll ihop lite på slutet. Ständigt glada Erik Forsgren Tessmar började katastrofalt men spelade upp sig på sista 9 med fina fåglar på hål 12, 14 och 16 och kände att resan var nära. Dock så blev han påmind om sin urusla start och tappade allt sista två. Men Erik var glad som solen ändå när han plötsligt fick mycket att göra på eftermiddagen.

Tillslut så stod det mellan mig, Kapell och Magnus Andersson om vem som skulle sluta tvåa efter suveräne Lindström. Man kan väl säga att jag ledde med ett slag innan sista hålet tack vare mitt bonusslag som jag förtjänat från grundserien. Dock så blev det vattenbesök för Magnus och en försmädlig dubbel när jag räddade par från greenbunkern.

Stort tack till alla som varit med i år och vi ser redan fram emot nästa års Indoor (speciellt Tessmar). Hoppas att flera kan vara med då. Ett bra sätt att hålla igång svingen men mest av allt roligt att hänga tillsammans. Att man sedan har chansen att vinna en hel eller halv resa gör ju inte saken sämre.

Stort tack till Janne Timåker som har varit en klippa gällande allt med hallen och Trackman. Du är bäst!

Här kommer resultaten: (siffrorna inom parantes är extraslagen på slopen)
1. Lasse Lindström -3 (5)
2. Mike +3 (1)
3. Magnus Andersson +6
4. Kapell +6 SHCP
5. Kornelind +8
6. Timåker +9 (2)
7. Gustavo +9 SHCP
8. Vasse +9 SHCP (3)
9. Cribba +9
10. LWT +10
11. Krebs +10 SHCP (6)
12. Pinnen +11
13. Jack +11 SHCP
14. Tessmar +12
15. Ekander +12 SHCP
16. Bohlin +13
17. Kari +14
18. Eklund +15
19. Mange L +16
20. Thunell +16 SHCP (4)
21. Collett +18
22. Westberg DNF

Kram och så ses vi i maj!
Mike

Leave a comment

Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse på titantour.se

Information

Nyheter

Tour Dates

Leaderboard

Resultat

Match Play

Ranking

Sponsorer

Arkiv

Regelboken

Se alla medlemmar

130

Inställningar & integritet

Logga ut

Skapad av Pxls.

Titan Tour ID

login ios
Tillbaka
Glömt lösenord?