Skip links

P R E M I Ä R 2 0 2 4 !

Äntligen är vi på väg, på väg mot Portugal i november. Underbara Lissabon skall besökas om med toppbanor som grädden på moset. Som vi har längtat på att komma igång och vi fick en underbar start ute på Ekerös gröna ängar. 61 underbara vänner samlades för att damma av svingen, eller, nu är det del av oss som redan har 100 rundor i kroppen efter sydligare vistelser. Kan även nämnas att många har bott på Bromma Indoor vilket jag tycker fler borde. Det finns ju inget bättre att umgås med glada titaner.

Idag när vi gästade Mälarö sken solen och vinden var ganska bortblåst. Då vet man att scorerna blir sjukt låga. Förra året segrade den grekiska kärleksguden Vasse på sjuka -9, dock endast på bättre HCP över Logärd den yngre och något snyggare. Och nog fan blev det lågt.

Ni som inte känner Jack Tvedberg så är han en fin, utåtriktad, ung, snabb iller på Padelbanan. Jack har varit med länge och hans enda riktiga höjdpunkt på sin långa Titan-karriär var när han vann två tävlingar i rad för nästan 10 år sedan varav en på just Mälarö. Tvedberg säger alltid inför varje säsong att i år är det hans år. Och vem vet, 2024 kunde ju inte starta bättre. 44poäng av ynglingen är ett kvitto på magisk golf. Stort grattis!

Topp 3 idag är fylld med gentlemän. På delad andraplats hittar vi två fagra atleter i Roger Lilja och Juhani Heikkilä. 42poäng och Juhanis form sitter i sig efter 40poäng på skitbanan Vesterby. För Roger var det endast träningsläger i Linköping och det gav tydligen frukt direkt. Hatten av till er. Ensam fyra slutade förra årets rookie Björn ”Sunkan” Sundberg. Kul att se Roffe Andersson tillbaka och även Åke Geidenstam som gjort comeback sedan 2015.

Vi vill även hälsa våra nya medlemmar Johan Laurelli och Jesper Hedner välkomna till touren.

Nu väntar Kallfors på oss och årets första slaggolftävling. Första start är 11:30 och kom gärna i tid för att deras nybyggda klubbhus tydligen är något utöver det vanliga (för lunch då förstås). Anmäl er i tid och svinga lugnt i veckan.

Kram
Mike

Leave a comment

Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse på titantour.se

Information

Nyheter

Tour Dates

Leaderboard

Resultat

Match Play

Ranking

Sponsorer

Arkiv

Regelboken

Se alla medlemmar

130

Inställningar & integritet

Logga ut

Skapad av Pxls.

Titan Tour ID

login ios
Tillbaka
Glömt lösenord?