Skip links

Race to Portugal #6 Salem

Det hade förutspåtts regn i mängder och många hade packat bagarna fulla med regnkläder. Dock så lös regnet med sin frånvaro under hela eftermiddagen och vinden var som bortblåst. Vinden brukar vara ganska stark över Salemsbanan vilket alltid gör den svårare att bemästra. Tydligen var den tillräckligt svår i dag för endast tre unga män kom in på röda siffror. Det lös ganska rött på leaderboarden efter nio spelade men sedan tog banan ut sin rätt. Jag som är medlem där kände ändå att det var ganska svåra flaggor idag som vid minsta misstag blev svåra att rädda.

Nu lyfter vi på hatten för vår unga, vackra tillika ödmjuka gentlemannen från finska vidderna, Juhani Heikkilä, som tar sin första seger för säsongen. Är inte 100 på hans historik, men det kan vara så att det är hans första seger någonsin. Du får rätta mig Juhani. 40 stabila poäng är respekt när 90% av startfältet går sämre än E. Stort grattis! Ensam tvåa hittar vi vår nya touretta, förra årets rookie, John Hamben. 38 poäng av ynglingen är ett kvitto på att formen är intakt. John var en poäng före en gammal champ, Kenneth Gustavson som inte visade några tecken på hemmaplansfördel. Trots två dubblar så blev det 37 fina poäng. Bra spelat pojkar!

Nu väntar årets första utlandsresa och vi vänder blickarna mot Upsala GK och Håkan-land. Jag vet att Burhan och Bekir är unga fina pojkar från trakten men förra årets mästare på banan var Håkan. Jag hetsade honom hårt innan rundan och då blev pöjken förbannad och vann i stor stil. Nu är det några matcher som måste spelas i matchspelet så se till att dom blir avklarade.

Vi kommer att spela slaggolf från tee 59 för er som undrar. Förra året spelade vi från tee 56 så variation förnöjer.

Ha nu en underbar vecka och så ses vi i Uppsala. Där kommer även alla kakor och godis som ni har beställt från mig att delas ut.
Kram

Leave a comment

Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse på titantour.se

Information

Nyheter

Tour Dates

Leaderboard

Resultat

Match Play

Ranking

Sponsorer

Arkiv

Regelboken

Se alla medlemmar

130

Inställningar & integritet

Logga ut

Skapad av Pxls.

Titan Tour ID

login ios
Tillbaka
Glömt lösenord?