Skip links

Race to Portugal #9 Enköping

Äntligen är vi igång igen, eller snarare ni är igång. Själv fick man bevittna dramatiken via Gamebook och det är faktiskt ett sant nöje att följa spelets gång. Vissa flög ut ur startblocken och såg heta ut. Tänker på hemmasonen (dock var det vänstertrafik när han kallades så sist), Janne Inerud, formtoppade Peter Bittár och Tony Eriksson. Sent i fältet startade Kalle Krebs som även han spelade fantastiskt. Vissa andra krigare hade något blygsammare start men avslutade magiskt sista nio. 

Träffade Burhan i maj och då hade han inte ens dammat av klubborna. Men har var väldigt bestämd med att han skulle göra en push och träna över sommaren och ta oss med storm i höst. Han kanske var lite seg startad de första 10 hålen men sedan gav sommarens träning resultat. Endast ett över par sista 8 hålen gav en magisk 43 poängare och sin första vinst på väldigt länge. Stort grattis Burhan och det skall bli ett sant nöje att få spela med dig på Wermdö.

Tvåa hittar vi Thomas Bohlin som verkligen hade en grym golfvecka som var. Tvåa på Enköping, slog ut Tony Eriksson när även han går på röda siffror och så toppade han det med att slå mig i match för första gången på väldigt länge nere på Ekerum. Vill bara säga att jag inte spelade dåligt men det var lika efter 9 hål och då låg jag ett över brutto. Sedan kom regnet, sockets och dålig bortförklaringar från min sida. En viktig seger för Djurgårdens golf sa han efter rundan.

Delad trea hittar vi tourettan John Hamben, rookien Mats Stigenberg och Kalle Krebs på fina 41 poäng. Janne Inerud hade varnat för att banan spelades väldigt svår men så verkade det inte via Gamebook nere på Öland. Hela 13 unga män med svag draw kom inte på röda siffror. Bra Jobbat pojkar!

Matcher som spelades:
Eklund vs Varzakakos 1up
Bergström vs Gustavo 3/1
Inerud vs Abrahamsson 2/1
Hamben vs Dargren 5/4
Bohlin vs Tony E 3/2

Nu ses vi på Wermdö och njuter av en grym middag hos Staffan.

Leave a comment

Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse på titantour.se

Information

Nyheter

Tour Dates

Leaderboard

Resultat

Match Play

Ranking

Sponsorer

Arkiv

Regelboken

Se alla medlemmar

130

Inställningar & integritet

Logga ut

Skapad av Pxls.

Titan Tour ID

login ios
Tillbaka
Glömt lösenord?