Skip links

Race to Portugal #10 Wermdö

Vi fick en magisk lång dag ute på Wermdö G & CC. Solen gassade och banan var i fint skick. Tyvärr var det några i fältet som sackade efter rejält. Vill inte peka på någon specifikt men ni som tappade bollen framför er måste inse att ni spelar för långsamt. Vill verkligen inte att ni stressar er runt banan men alla har en skyldighet att se till att ni håller samma tempo som bollen framför er. Då är det inte ert fel att bollen bakom spelar långsamt. Enkel matte. Att rundan nu tog över fem timmar är inte ok. Skärpning på vissa.

Nu till gladare nyheter. Det verkar som vi har gått från total asien-dominans till Uppsala-dominans. Förra veckan vann unge Burhan på enligt Janne Inerud svårspelade Enköping och igår vann demonen från Uppsala, Håkan Bergström, sin andra deltävling för i år. Det måste ju ha varit ännu svårare igår med tanke på speltempot men det kände inte Håkan av. -4 brutto efter 9 spelade hål är respekt. Nu kanske ni tror att det är någon form av rekord men jag har faktiskt gått -5 på Bro-Bålstas första 9. Men det var när det var vänstertrafik och jag hade någon form av bollträff. Bra jobbat gubben. Att han sedan hade en mindre fadäs på hål 10 och 12 gjorde inget när han kryddade med två till snygga birdies på väg in. Nu kan Bergström titulera sig touretta och som formen verkar så kan han kanske kallas så ett tag.

Tvåa slutade den unga mannen med baskern, Cribba Holm, på fina -4 och ett slag sämre med en tråkig dubbel på sista hålet kom kapten Nilsson. Nilsson som mötte Jack Tvedberg i matchspelet, visade ingen nåd och med psykningar, onda blickar plus att han släppte på Jack broms på vagnen så den drog ned i dammen på hål 5 gjorde så att Jack fick kapitulera endast spelandes i blåa speedos och sockiplast från hål 6. Nilsson skall nu möta Bergström i kvartsfinalen på Saltis där vi har kanonstart kl:14:00. Håkan kommer att sätta vagnen fastbunden i ett koppel för att undvika en ny fiskehärva. Att tilläggas i matchspelet så vann Bobby över Vasse på första särspelshålet efter en tät match och kommer nu få möta Eklund i kvarten.

Trea slutade ovan nämnda Nilsson ett slag före Bosse Sundberg som var ett slag före Gustavo och Grapne. Hur gick det då för förra veckans vinnare Burhan? Sådär kan man väl ödmjukt säga. Hade äran att spela med honom och att han var så lättpsykad gällande att slå långt (och snett) visste jag inte. Bäst förra veckan, sämst igår. Det är bara att ta nya tag Bubba.

Som jag skrev är det kanonstart 14:00 på Saltsjöbadens GK nästa vecka. Personligen tänkte jag värma upp på deras 9-hålslinga om det är någon som är sugen vid 10 tiden. Hör av er till mig.

Ha nu en underbar vecka och svinga lugnt.
Kram

Leave a comment

Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse på titantour.se

Information

Nyheter

Tour Dates

Leaderboard

Resultat

Match Play

Ranking

Sponsorer

Arkiv

Regelboken

Se alla medlemmar

130

Inställningar & integritet

Logga ut

Skapad av Pxls.

Titan Tour ID

login ios
Tillbaka
Glömt lösenord?