Skip links

Race to Portugal #12 Arninge

Sunshine Tour fortsatte i tisdags på anrika Arninge. Banan som är väldigt svår om man har en dålig dag från tee och som det verkade på leaderboarden såg det väldig tungt ut för vissa. Men självklart så är det alltid några unga män som har hittat bollträffen. Denna gång var det inte några som brukar smaka på segerns sötma, jag menar inte nu att dessa krigare är dåliga golfare, tvärtom. Nu pratar vi unga atletiska män med svag draw carry 265m med de flesta klubborna i bagen. Killar som hänger på gymmet och ranchen dagligen, de som sällan missar en fairway och är ofta GIR. Varför lyckas dom inte oftare tänker ni? Det kan jag ta någon annan gång.

Stort grattis till Leffe Larsson och Pierre Johansson för en grym insats på Arninges svåra bana. Leffe lyckades med bedriften att sänka ett inspel med sjuk backspin på hål 12 och Pinnen gick 37 slag brutto in. Detta tyder på magiskt spel och bra harmoni i kroppen. Kan ha fel men det är nog deras första vinst på touren och ingen kan vara gladare än personalen på Swish.

Delad tvåa hittar vi två Dressmanmodeller. Titan-Cup vinnaren i Sydafrika Danne Abrahamsson och rookien Lasse Linderoth slutade på fina 70 netto. Därefter kommer ett gäng longhitters på 71 slag i form av Mats Stigenberg, Bosse Sundberg, supersponsorn Janne Westerberg och en av förra årets giganter Tommy Eriksson. Nu har ju Tommy samlat ihop 8 tävlingar och ligger som ny tvåa efter lättviktaren Håkan Bergström endast 4,12 poäng efter. Känner du flåset i nacken Håkan? Nu gillar ju Håkan flås i nacken och älskar att ha folk bakom sig (tolka det hur ni vill) men the race is on.

Noterbart från i tisdags:
Förra årets champ spelade magisk golf i 11 hål tills han tog hissen ner till oss dödliga. Måste vara konditionen som tröt. Oscar brottade ner Thomas Bohlin i en hård kamp i kvartsfinalen. Bohlin var 3 upp när de klev upp på hål 15 och även där måste orken har försvunnit. Nu är Oscar en av dem segaste att möta i matchspel, det vet förmodligen hela Nordlaget om men detta är ett kvitto att man aldrig skall ge upp.

Gällande speltempot som tydligen var bedrövlig igen så tar på mig allt till 100%. Det är min uppgift att göra startlistan och det har jag tydligen misslyckats med totalt vissa gånger. Jag vet att det är många ösnkemål, sportfixaren och matchspel men jag måste verkligen tänka mer på vilka som går ihop. Vi kommer att se till att det är marshalls ute resten av året. Vill verkligen inte att ni skall känna er stressade ute på banan men vi måste kanske alla tänka lite på vad vi gör. Hoppas att ni som lite högre hcp inte tar åt er för det är många gånger de långtslående som är orsaken till letande.

Med det sagt vill jag önska er en underbar helg och vi ses på Bro-Bålsta.

Kram

Leave a comment

Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse på titantour.se

Information

Nyheter

Tour Dates

Leaderboard

Resultat

Match Play

Ranking

Sponsorer

Arkiv

Regelboken

Se alla medlemmar

130

Inställningar & integritet

Logga ut

Skapad av Pxls.

Titan Tour ID

login ios
Tillbaka
Glömt lösenord?