Skip links

Race to Portugal #15 Frösåker

Golf är svårt, ibland är den det mest naturliga i världen, ibland är det djävulens påhitt. När man besöker Frösåker blir man ständigt påmind om bägge världarna. En otrolig skapelse som man verkligen måste tänka två gånger om innan man slår. Vikten att ligga rätt på banan är förmodligen större här än på majoriteten av rikets alla skapelser. Försåker skördar sina offer men belönar den som lyckas bäst.

Idag lyfter vi på hatten för John Hamben och Jonny Olsson som vinner årets första finaltävling. -5 på båda är grymt bra jobbat. John vinner inte bara dagens batalj utan brottar även ner giganten från Uppsala Håkan Bergström med 1up i matchspelets final. En sjukt spännande match där det var lika efter 17 hål. Håkan ledde efter 16 men halkade på utslaget vilket skickade hans spoon out på det svåra hålet. Sedan kunde John vinna med ett stabilt par på sista hålet. Vackert spelat båda två. Att göra 7 birdies i en final på matchspelet och inte vinna är ett stort kvitto på att motståndet spelade minst lika bra. Hatten av John. Nu tar även John ett stort grepp om totalen och har allt i egna händer.

Även stor respekt till Jonny Olsson som förmodligen har övervägt att slänga klubborna i dammen på hål 1 på Enköpings GK varje gång han har passerat. Du har ju det i dig vännen.

Grattis till Peter Kornelind och Bobby Johansson som efter två håls särspel slog tillbaka Gustavo Ekelund och Thomas Bohlin i Sportfixarfinalen och får nu åka tillbaka hit på fredag och kämpa om den stora titeln. Vi säger lycka till pojkar, försvara våra färger.

Applåder till Bobby, Mats Logärd och ultrajunioren Jack Tvedberg för en fin delad tredjeplats på 69 netto och även till Björn Ericsson och Micho Lucic för 70 netto.

Nu väntar Haninge på oss och den nybyggda slingan har endast fått lovord från de flesta. Första start är 10:00. Ha nu en underbar vecka!

Leave a comment

Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse på titantour.se

Information

Nyheter

Tour Dates

Leaderboard

Resultat

Match Play

Ranking

Sponsorer

Arkiv

Regelboken

Se alla medlemmar

130

Inställningar & integritet

Logga ut

Skapad av Pxls.

Titan Tour ID

login ios
Tillbaka
Glömt lösenord?